A Mediaworks újságíróját is díjazták az idei Junior Prima gáláján

2023. október 25. 22:17

Lengyel Emese mellett ATV-s, 24.hu-s és indexes újságíró is elismerésben részesült.

2023. október 25. 22:17

Hat, harminc év alatti fiatal vehetett át elismerést a Junior Prima Díj magyar ismeretterjesztés és média kategóriájában szerdán Budapesten.

A nettó kétmillió forint pénzjutalommal járó díjat Berecz Péter (ATV), Csóti Rebeka (24.hu), Holló Bettina (Index), Kisbali Bence (Tarján Rádió), Kövesy Károly (Portfolio), valamint Lengyel Emese (Mediaworks) vette át a KAVOSZ Zrt. rendezésében megvalósult szerdai fővárosi ünnepségen.

Az elismeréseket a zsűri tagjai nyújtották át a díjazottaknak. A bírálóbizottság tagjai között van Krisán László mellett Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa; Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója; Vaszily Miklós, a TV2 elnöke; Kovács Tibor, a Ringier Hungary Kft. ügyvezető igazgatója; Gundel Takács Gábor újságíró, műsorvezető, kommentátor; Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója; Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; valamint Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára.

A kategória megváltozott neve kifejezi az alkalmazkodást a modern médiához, tartalomgyártáshoz, szélesítve a jelölhető szakemberek körét.

(MTI)

 

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!