Vizsgálatot rendeltek el egy pakisztáni nő ellen, amiért elindult a nemzetközi szépségversenyen

2023. október 11. 10:41

A verseny 72 éves története során Pakisztán még soha nem nevezett versenyzőt a Miss Universe-re.

2023. október 11. 10:41

Hatalmas felháborodást váltott ki Pakisztánban, hogy Erica Robin, egy 24 éves nő elindult a Miss Universe szépségversenyen. A BBC szerint a verseny 72 éves története során Pakisztán még soha nem nevezett versenyzőt a Miss Universe-re. A cikkben kiemelik: 

Pakisztánban nem szokás szépségversenyeket rendezni, 

ettől függetlenül vannak pakisztáni nők számára tartott szépségversenyek, csak azokat nem Pakisztánban rendezik: a Miss Pakistan World-öt először 2002-ben, Torontóban rendezték meg, majd 2020-ban a verseny Lahorba költözött. A portálon azt írják: Erica Robin indulása a nemzetközi versenyen annyira felháborította a pakisztáni muszlim férfiakat, hogy Anwar ul-Haq Kakar ügyvezető miniszterelnök még vizsgálatot is elrendelt.

Nyitókép: Instagram
 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. október 11. 20:48
Nem értem miért indult vizsgálat? Azért mert pakisztáni volt (ami éppen most nem egy divatos nemzetiség) vagy az volt a probléma, hogy (biológiai) nő nevezett a női szépség versenyre? Manapság éppen az a divat, hogy az nyerjen, aki nőnek mondja magát, aki úgy öltözködik mint egy nő, aki úgy gondolkodik mint egy nő, csak egy dolog ne legyen, olyan lény, aki nőnek született. Az már túl maradi gondolkodás az aktuális mainstream áramlatoknak!
fabulon a bőre őre
2023. október 11. 16:52
Én is vizsgálnám. Azért a baksis nem árt.
kislaci-2
2023. október 11. 15:14
tolnám egész nap
Roadkill
2023. október 11. 14:37
a portugál srác szebb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!